Ademwerk Opleidingen


Naast de standaard opleidingen kun je ook een  z.g Duo-opleiding volgen,  d.w.z. dat je je als koppel aan kunt melden, b.v met je partner, collega, vriend(in), enzovoort met wie je de opleiding volgt. 

 

Zover ik weet ben ik de enige in Nederland die  Opleidingen in Ademwerk op deze wijze aanbiedt. Deze vorm heeft vele voordelen. Zo kunnen de data, tijden en het tempo op jouw behoeften en agenda worden afgestemd. En ligt de focus helemaal op wat jij nodig hebt om een goede allround Ademtherapeut te worden.


Wanneer je besluit  een Opleiding Ademwerk te volgen, kun je kiezen uit vier verschillende kwalitatief goede opleidingen. Je leert van een professional met 
45 jaar ervaring.

Je ontwikkelt vaardigheden en inzichten om middels intensieve ademhaling verdiepende processen in het bewustzijn te brengen. 


Je werkt samen met een partner en met mij (als
docent). Hierdoor krijg je dus veel persoonlijke aandacht en begeleiding. Zo kan ik indien nodig direct iets corrigeren, gerichte aanwijzingen of feedback geven, maatwerk dus.

Bij deze opleiding kun je bijvoorbeeld ook aangeven wat je nog wat beter in de vingers wilt krijgen.  Omdat je niet afgeleid wordt door anderen,  pik je de leerstof sneller op dan in een groep.

Deze opleiding heeft veel overeenkomsten met een personal training, omdat je als koppel centraal staat en ik als docent volledig kan ingaan op vragen en wensen.

Contactformulier