Ademwerk opleidingen

Ademwerk opleidingen, duo opleiding,vrij zijn, ademen, ademwerk

Duo-opleidingen

Wanneer je ervoor kiest om bij mij een Duo-opleiding ademwerk te volgen, kies je voor een kwalitatief goede opleiding. Je leert van een professional met meer dan veertig jaar ervaring.

Je ontwikkelt vaardigheden en inzichten om middels intensieve ademhaling verdiepende processen in het bewustzijn te brengen. Deze opleidingen dragen daar in grote mate aan bij,
omdat er uitsluitend in tweetallen wordt gewerkt


Je kunt je dus uitsluitend als koppel aanmelden, bijvoorbeeld met je partner, collega, vriend(in), enzovoort met wie je de opleiding volgt. Je kunt dit zien als een nadeel, maar het weegt niet op tegen de voordelen die een Duo-opleiding biedt

Tijdens een Duo-opleiding werk je  samen met een partner en met mij (als docent). Hierdoor krijg je dus veel persoonlijke aandacht en begeleiding. Zo  kan ik indien nodig direct iets corrigeren,  gerichte aanwijzingen of feedback geven.

Bij een Duo-opleiding  kun je bijvoorbeeld ook aangeven wat je nog wat beter in de vingers wilt krijgen. Nog een voordeel is dat je niet afgeleid wordt door anderen. Daardoor pik je  de leerstof sneller op dan in een groep.

Een Duo-opleiding  heeft veel overeenkomsten met een personal training, omdat jullie als koppel centraal staan en de docent volledig kan ingaan op vragen en wensen. Je krijgt dus een intensieve persoonlijke begeleiding.

Bovendien kun je gedurende het gehele jaar met de opleiding beginnen, je eigen leertempo bepalen en de opleidingsdagen afspreken die passen in jouw agenda.

Er wordt vaak onterecht gedacht dat zo'n opleiding veel geld kost. Gemiddeld liggen de kosten van mijn individuele opleidingen zo rond de € 125,-per persoon per dag.